Beste bezoeker, Afgelopen maand december hebben wij een “black december” actie gedaan. En dat is ons goed bevallen, daarom gaan wij hier mee door in 2020. Zodat ons exclusieve producten van riviersteen stollingsgesteente en versteend hout  voor iedereen bereikbaar zijn.

Bedankt voor u bezoek aan onze site, wij hopen dat wij U van dienst kunnen zijn. En een uniek product direct uit de natuur. Aangepast  door vakkundige mensenhanden, voor dagelijks gebruik in en rondom Uw huis. Wij zijn op dit moment bezig onze site aan te passen. Wij hebben onlangs weer een zending ‘zeecontainer” binnen gekregen en gelost. Daar moeten er zéér veel van uitgepakt en klaar gemaakt worden voor onze show ruimte. Ook moeten deze gefotografeerd worden. Dat is een heel karwei. Het is helaas onmogelijk alle wastafels uit te pakken en te fotograferen.  Uit de meer dan 500 wastafels die wij op voorraad hebben is er zeker 1 of 2 stuks voor u erbij . U bent altijd bij ons welkom in Baarle Nassau elke zondag voor particulieren. Voor grote afnamen kunt u een afspraak met ons maken. In de wintertijd op donderdag, vrijdag en als het niet anders kan op zaterdag. In de zomertijd elke werkdag en zondag. Op maandag zijn wij altijd gesloten.

Wastafels van Onyx en versteend hout.

Deze stukken zijn echt bijzonder, het materiaal is misschien nog zeldzamer dan goud, wasbakken van versteend hout. En dat geld zeker voor het versteend hout in deze maten en grote, waar grote functionele gebruiksartikelen van gemaakt kunnen worden. Er worden grote delen van versteende bomen gevonden waar men zelfs een groot tafelblad of zelfs een badkuip van gemaakt kunnen worden. Deze stukken zullen met zekerheid zeldzaam worden en misschien wel onbetaalbaar. Steeds vaker worden gebieden waar deze materialen gevonden worden uit geroepen tot nationaal park. Wat het onmogelijk maakt deze stenen nog te delven. wastafels van Onyx en versteend hout.

Onze beelden van riviersteen, versteend hout, en andere exotische steensoorten.

Onze beelden zijn zeker geen massa product. Maar beelden die nog steeds door Aziatische kunstenaars met de hand worden gehouwen. Deze vaklieden hebben het beeldhouw vak van vader op zoon over gedragen. Beeldwerk van natuursteen. Al honderden jaren wordt dit steenhouwen door de boeddhisten en Hindoestanen in zowat alle Aziatische landen uitgevoerd en het vak over gedragen aan de lokale bevolking. Denk aan de vele Hindoestaanse en boeddhistische tempels overal gebouwd in geheel Azië. natuurstenen waskommen van ruwe riviersteen

Onze mozaïek tegelvloeren.

In  de toekomst zullen wij dit uitbreiden tot gehele vloeren door misschien U zelf of een binnenhuisarchitect ontworpen. Wij hebben hier voorbeelden genoeg van te over. Misschien tot ziens bij ons in Baarle Nassau bij Joep van KEI-GOED.BE en onze natuurstenen mozaïek tegelwerken.