Te weten

Beste bezoeker, Afgelopen 2 jaar hebben wij het met zijn allen het nogal voor onze kiezen gehad, en 2023 beloofd niet veel beter te worden. Ondanks dat, geven wij bij elke rivierstenen waskommen en alle andere natuurstenen wasbakken, er een aardige korting met een luxe messing verchroomde klik afvoerplug of in zwart gemoffeld er gratis bij.

Bedankt voor u bezoek aan onze site, wij hopen dat wij U van dienst kunnen zijn. En een uniek product direct uit de natuur. Aangepast  door vakkundige mensenhanden, voor dagelijks gebruik in en rondom Uw huis. Wij zijn op dit moment bezig onze site aan te passen. Wij hebben onlangs weer een zending ‘zeecontainer” binnen gekregen en gelost. Daar moeten er zéér veel van uitgepakt en klaar gemaakt worden voor onze show ruimte. Ook moeten deze gefotografeerd worden. Dat is een heel karwei. Het is helaas onmogelijk alle wastafels uit te pakken en te fotograferen.  Uit de meer dan 400 wastafels die wij op voorraad hebben is er zeker 1 of 2 stuks voor u erbij . U bent altijd bij ons welkom in Baarle Nassau elke zondag voor particulieren. Voor grote afnamen kunt u een afspraak met ons maken. In de wintertijd op donderdag, vrijdag en als het niet anders kan op zaterdag.

ophalen van natuurstenen wasbakken

Wastafels van Onyx en versteend hout

Deze natuurstenen wasbakken zijn echt bijzonder, het materiaal is misschien nog zeldzamer dan goud, wasbakken van versteend hout. En dat geld zeker voor het versteend hout in deze maten en grote, waar grote functionele gebruiksartikelen van gemaakt kunnen worden. Er worden grote delen van versteende bomen gevonden waar men zelfs een groot tafelblad of zelfs een badkuip van gemaakt kan worden. Deze stukken zullen met zekerheid zeldzaam worden en zeker uniek.. wastafels van Onyx en versteend hout.

Onze beelden van riviersteen, versteend hout, en andere exotische steensoorten

Onze beelden zijn zeker geen massa product. Maar beelden die nog steeds door Aziatische kunstenaars met de hand worden gehouwen. Deze vaklieden hebben het beeldhouw vak van vader op zoon over gedragen. Beeldwerk van natuursteen. Al honderden jaren wordt dit steenhouwen door de boeddhisten en Hindoestanen in zowat alle Aziatische landen uitgevoerd en het vak over gedragen aan de lokale bevolking. Denk aan de vele Hindoestaanse en boeddhistische tempels overal gebouwd in geheel Azië. natuurstenen waskommen van ruwe riviersteen

Onze mozaïek tegelvloeren

Handmatig beetje bij beetje uitslijpen en hakken van een natuurstenen blok voor een badkuip

In  de toekomst zullen wij dit uitbreiden tot gehele vloeren door misschien U zelf of een binnenhuisarchitect ontworpen. Wij hebben hier voorbeelden genoeg van te over. Misschien tot ziens bij ons in Baarle Nassau bij Joep van KEI-GOED.BE en onze natuurstenen mozaïek tegelwerken.

Onze technische kennis

Joep die dit bedrijf voert heeft een jarenlange technische bouwkennis. In het verleden heeft Joep een bouwbedrijf gerund met op zijn top 65 medewerkers collega’s bouwvakkers. En Joep is bijna van alle technische bouw onderwerpen op de hoogte.
En kan U mogelijk van dienst zijn met advies, bij installatie.